Kan man byta fönster året om i Sundsvall?

Går det att byta fönster året om i Sundsvall?

Många av oss tror att ett fönsterbyte på vintern är en dålig idé, men det stämmer inte. Sanningen är den att det går lika bra att byta fönster under alla säsonger, även vintern. Allting handlar om god planering och kunniga hantverkare. - något vårt fönsterföretag Grönborgs Bygg har gott om.

Om det är nödvändigt att byta ut flera fönster på huset mitt i vintern så är det viktigt att komma ihåg en sak - kylan blir inte långvarig. Våra professionella hantverkare arbetar alltid med ett rum i taget och stänger noga alla dörrar för att isolera den tillfälliga kylan. När vi tar bort det gamla fönstret har vi det nya precis bredvid för att det ska stå öppet så lite som möjligt.

Fördelar med fönsterbyte på vintern

Det är oftast på vintern du märker att dina fönster inte är täta och tar du tag i fönsterbytet omgående, behöver du inte vänta med ett byte till våren. Många gånger är det enklare att byta fönster under vintern då luften är torrare och luftfuktigheten lägre. Du kommer dessutom få ett behagligare inomhusklimat direkt med nya, täta fönster, vilket även kan spara in på din elförbrukning. Dessutom slipper du insekter som kan komma in om du väljer att byta fönster under sommaren.

Så byter Grönborgs Bygg fönster under vintern i Sundsvall

När vi på Grönborgs Bygg byter dina fönster under vintern ser vi till att ha god framförhållning och alltid ligga steget före. Det gör vi för att undvika att släppa in för mycket kyla i huset. Vi byter som sagt ett fönster i taget och bär alltid in det nya fönstret först. Sedan tar vi bort lister och smygar innan vi börjar ta bort isolering och karmar. Det gör att det går fort och det bara står öppet under några minuter. Dessutom stänger vi alla dörrar till rummet.

Anlita oss för ditt fönsterbyte i Sundsvall

Ifall du vill byta fönster under vinter såväl som sommar kan du kontakta oss via vårt kontaktformulär. Vi återkopplar till dig så fort som möjligt oavsett om du enbart har frågor eller vill planera ett fönsterbyte i Sundsvall med oss. Vi står gärna till din tjänst och vi kan byta fönster året om. Alla våra hantverkare är erfarna och har den utbildning som krävs för att kunna göra ett professionellt fönsterbyte oavsett säsong. Tveka inte att kontakta oss vid frågor och för att få en offert för ditt byte av fönster i Sundsvall med omnejd.