Så här går det till när du låter oss byta dina fönster på ditt hus i Sundsvall

När du väljer oss för att byta dina fönster i Sundsvall, är det viktigt att du känner dig trygg och säker under hela projektet. I den här artikeln kan du läsa hur vår process ser ut vid ett fönsterbyte, från hembesök till slutbesiktning.

Börjar det bli dags för ett fönsterbyte i Sundsvall? Då har du kommit helt rätt - vi är din lokala fönsterspecialist i Västernorrland. För att du som kund ska känna dig trygg med att arbetet kommer att utföras på ett säkert och korrekt sätt, berättar vi nedan om vår process för att byta dina fönster i Sundsvall. 

Processen för att byta dina fönster i Sundsvall

Så här ser processen vanligen ut när du anlitar oss för att byta dina fönster: 

 1. Boka ett kostnadsfritt hembesök
  Processen börjar med att du fyller i formuläret och skickar in en offertförfrågan till oss. Vi kommer då att utföra ett kostnadsfritt hembesök där vi tillsammans går igenom dina önskemål, behov och bostadens förutsättningar. Under besöker kommer du också att få professionell vägledning för ditt val av nya fönster. 

 2. Tillverkning av dina nya fönster
  När du har valt vilka fönster du vill byta till i Sundsvall, kommer våra rutinerade snickare att tillverka dem. De kommer att vara måttanpassade efter din bostad och anpassade efter just din smak och din fastighets förutsättningar.

 3. Montering
  Våra proffsiga montörer kommer sedan att leverera och montera dina nya fönster. Du kan vara säker på att våra snickare kommer att utföra arbetet med ett snyggt och hållbart slutresultat som du kommer att kunna förlita dig på en lång tid framöver. 

 4. Slutbesiktning
  För att vi ska kunna säkerställa att du är 100 % nöjd med vårt fönsterbyte, utför vi en slutbesiktning efter arbetet tillsammans med dig. 

Det här får du alltid när du anlitar oss för att byta fönster i Sundsvall

Du kommer garanterat vara tillfreds med oss och våra tjänster efter att fönsterbytet har avslutats. När du anlitar oss på Grönborgs Bygg får du alltid: 


 • Fönster av högsta kvalitet
 • Noggrant genomfört arbete
 • Rutinerade och lokala montörer
 • Trygg och smidig process
 • Konkurrenskraftigt pris


Byta fönster i Sundsvall med ROT-avdraget

Som privatperson har du rätt att använda ROT-avdraget vid fönsterbytet. Då drar vi av 30 % av arbetskostnaden för att byta fönster i Sundsvall. Du behöver inte tänka på något, vi drar av beloppet direkt på fakturan som vi skickar till dig efter arbetet. 


Välkommen att kontakta oss på Grönborgs Bygg när det är dags att byta fönster i Sundsvall!Boka gratis platsbesök inför ditt fönsterbyte i Sundsvall

Från kostnadsfri offert & platsbesök till färdig installation - allt genom en och samma lokala fönstermontör. Varmt välkommen att boka kostnadsfritt hembesök inför ditt fönsterbyte i Sundsvall!