Vilka fönster passar bäst i Sundsvall?

Våra experter hjälper dig att hitta de fönster som passar bäst i Sundsvall. Vi kommer att utgå från dina önskemål och behov, samt din fastighets förutsättningar. I den här artikeln går vi igenom olika fönster som passar hemma hos dig i Sundsvall.

Dags för ett fönsterbyte i Sundsvall? Då har du kommit helt rätt. Vi är ett fönsterföretag med gedigen erfarenhet och kunskap för att byta fönster åt dig. Sundsvall har ett kallare klimat än södra Sverige och då finns det några saker att tänka på, när du funderar på nya fönster. Vi hjälper dig för att du ska kunna göra ett informativt val och du kan vara trygg med att vi kommer att utföra arbetet på ett säkert och korrekt sätt. Läs gärna mer om oss och våra tjänster.

Det här bör du tänka på när du väljer nya fönster i Sundsvall

Att byta fönster är roligt men kan också kännas lite överväldigande. Idag finns det många valmöjligheter, från material och stil till budget och miljöpåverkan. Här har vi samlat fyra saker som vi brukar utgå ifrån, när vi hjälper dig att välja nya fönster i Sundsvall: 


 • Egenskaper hos fönstret
  Beroende på vilket hus och vilka behov du har, passar olika fönster bättre eller sämre. Fundera på vad som är viktigast för dig. Är det att fönstren är energieffektiva, inbrottssäkra eller att de kräver minimalt underhåll? PVC- och aluminiumfönster är till exempel i princip underhållsfria medans träfönster kräver regelbunden omvårdnad. 


 • Stil och material
  Vilken stil vill du förmedla med dina nya fönster i Sundsvall? Träfönster brukar ge ett tidlöst och genuint intryck medans aluminiumfönster passar bättre för modernare hus. 


 • Budget för fönsterbytet
  Ett fönsterbyte kan kännas kostsamt, men det är viktigt att det ses som en investering i din bostad. Nya fönster kommer att höja värdet på din fastighet och minska dina uppvärmningskostnader. Vilken budget du har, spelar självklart en stor roll i ditt val av dina nya fönster i Sundsvall. 


 • Miljöpåverkan
  Hur stor miljöpåverkan blir, beror på material, livslängd och isoleringsförmåga av dina nya fönster. När du väljer energieffektiva fönster gör du inte bara en god gärning för klimatet, utan också för din plånbok. 

Nyttja ROT-avdraget när vi byter dina fönster i Sundsvall

När du som privatperson anlitar oss för ett fönsterbyte, har du rätt att använda ROT-avdraget. Det innebär att 30 % av arbetskostnaden kommer att dras av för arbetet vi utför. Du behöver inte fundera på någonting utan vi tar bort skatteavdraget direkt på fakturan som vi skickar till dig, när projektet har avslutats. 


Välkommen att kontakta oss när det är dags att byta dina fönster i Sundsvall!


Boka gratis platsbesök inför ditt fönsterbyte i Sundsvall

Från kostnadsfri offert & platsbesök till färdig installation - allt genom en och samma lokala fönstermontör. Varmt välkommen att boka kostnadsfritt hembesök inför ditt fönsterbyte i Sundsvall!