Aluminiumfönster

Aluminiumfönster

Välkommen till Grönborgs Bygg – din lokala specialist på fönsterbyte i Sundsvall! Våra skickliga hantverkare har lång erfarenhet inom branschen och har utfört en mängd fönsterbyten i Västernorrlands län. När du anlitar oss kan du känna dig trygg med att du får ett väl utfört arbete till ett konkurrenskraftigt pris. Vi ger alla våra kunder ett hundraprocentigt engagemang från projektets början till dess att dina nya fönster är på plats.  
 

Fördelar med aluminiumfönster 

Att Aluminiumfönster har blivit allt populärare har flera olika skäl. Nedan listar vi de främsta fördelarna med aluminiumfönster:


  • Materialet är lättarbetat vilket gör att aluminiumfönster tillverkas i alla möjliga storlekar – det finns alltså med säkerhet ett fönster som är perfekt för just din bostad. 
  • Aluminiumfönster lämpar sig mycket bra för svenska hus eftersom de är vädertåliga. De står emot allt från fukt till salta vindar.
  • De är lättskötta då de kräver mycket lite underhåll jämfört med träfönster som behöver regelbunden skötsel.
  • Aluminiumfönster går utmärkt att kombinera med trä! Man kan till exempel klä sina träfönster med aluminiumprofil för att göra dem mer tåliga.

 
Vill du höra mer om fördelarna med aluminiumfönster eller boka in ett kostnadsfritt hembesök? Varmt välkommen att kontakta oss redan idag!


Fler tjänster vi utför

Välkommen till Grönborgs Bygg - Vi erbjuder gratis offert & platsbesök

Vi tar hand om ditt fönsterbyte i Sundsvall kommun med omnejd. Från kostnadsfri offert och platsbesök till färdig installation - allt genom en och samma lokala fönstermontör. Fyll i nedanstående kontaktformulär så ser vi till att återkoppla till dig snarast för att boka in ett platsbesök och lämna en offert med fast pris.