PVC-fönster

PVC-fönster

Funderar du på att byta till PVC-fönster på din bostad? Då har du kommit rätt! Vi är din lokala specialist på fönsterbyte i Sundsvall. Våra skickliga snickare har stor kunskap inom fönsterbyte och vet vad som krävs för att överträffa dina förväntningar.

PVC-fönster

Vill du ha prisvärda fönster som kräver minimalt med underhåll? Då är PVC-fönster något för dig! PVC har blivit ett av våra mest använda byggmaterial, mycket tack vare dess unika tålighet som gör att det inte påverkas av väder och vind. Dessutom är PVC-fönster ett miljövänligt val då det är återvinningsbart och helt fritt från nanopartiklar och tungmetaller.
 

När du väljer oss får du:

  • Skickliga och engagerade snickare

När du väljer oss får du alltid en engagerad projektledare som är med i hela processen från början till slut.


  • Ett fackmannamässigt utfört arbete 

Vi utför ditt fönsterbyte enligt branschens alla regler och arbetar enbart med produkter av högsta kvalitet.

  • Ett konkurrenskraftigt pris utan dolda kostnader

Tack vare vår långa yrkesvana kan vi utföra våra projekt på ett tidseffektivt sätt. Vi lämnar alltid offert inom 24 timmar efter att vi fått in din förfrågan.


  • Rätt till ROT-avdrag

När du som privatperson anlitar oss för ditt fönsterbyte har du rätt att använda dig av ROT-avdraget. Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri konsultation!


Fler tjänster vi utför

Välkommen till Grönborgs Bygg - Vi erbjuder gratis offert & platsbesök

Vi tar hand om ditt fönsterbyte i Sundsvall kommun med omnejd. Från kostnadsfri offert och platsbesök till färdig installation - allt genom en och samma lokala fönstermontör. Fyll i nedanstående kontaktformulär så ser vi till att återkoppla till dig snarast för att boka in ett platsbesök och lämna en offert med fast pris.