Träfönster

Träfönster

Det är inte svårt att lista ut varför träfönster är så vanligt förekommande i svenska hus – de ger ett tidlöst och vackert intryck som passar de flesta fastigheter. Trä är ett hållbart material ur miljösynpunkt som dessutom har en lång livslängd om man ser till att ge sina fönster det underhåll de behöver. Dagens marknad erbjuder ett stort utbud av träfönster, så det finns garanterat ett fönster som passar just din bostad. Vi har stor kunskap inom fönsterbyte i Sundsvall med omnejd och hjälper dig gärna att hitta rätt träfönster.
 

Vi utför ditt fönsterbyte i Sundsvall

Grönborgs Bygg erbjuder träfönster för alla typer av hus – oavsett om du vill byta fönster på en villa eller en friggebod kan vi hjälpa dig. Vi har lång erfarenhet inom branschen och har utfört en mängd fönsterbyten i hela Västernorrlands län. Med ett öga för detaljer ser vi till att slutresultatet överträffar dina förväntningar.
 
 När du väljer oss får du alltid:

  • Engagerade montörer och ett väl utfört arbete
  • En projektledare som är med hela vägen från offert till slutbesiktning 
  • Tre års garanti på montaget
  • Rätt till ROT-avdrag
  • En tydlig offert utan dolda kostnader


Funderar du på att göra ett fönsterbyte i Sundsvall? Tveka inte att kontakta oss för att höra mer om vårt utbud av träfönster! Fler tjänster vi utför

Välkommen till Grönborgs Bygg - Vi erbjuder gratis offert & platsbesök

Vi tar hand om ditt fönsterbyte i Sundsvall kommun med omnejd. Från kostnadsfri offert och platsbesök till färdig installation - allt genom en och samma lokala fönstermontör. Fyll i nedanstående kontaktformulär så ser vi till att återkoppla till dig snarast för att boka in ett platsbesök och lämna en offert med fast pris.